top of page

Over ons

VAN VADER OP ZOON

IMG_20201020_161509.jpg
Maurice De Wulf (zw).JPG
IMG_20201020_161504.jpg

Met een hart vol enthousiasme en een diepgewortelde ambitie om de regio te voorzien van het allerbeste vlees, begon Maurice De Wulf in 1957 zijn eigen slagerij in het hart van Aalter: PVBA "De Wulf's Vleeswaren".

Na veel succesvolle jaren evolueerde de slagerij tot een bloeiende groothandel in vleeswaren. 

 

Ondanks de toenemende groei is de toewijding aan vakmanschap en traditie nooit veranderd.

Maurice gaf de liefde voor het vak door aan zijn zonen, Josef en Noël De Wulf, die het bedrijf overnamen. Door blijvend succes werd in 1989 een extra vestiging geopend in Gavere. Peter De Wulf, de zoon van Josef, nam in 2017 het roer over van zijn vader en nonkel.

Met kansen tot verdere uitbreiding in Gavere werd het bedrijf in 2019 volledig gecentraliseerd, waarbij de vestiging in het centrum van Aalter werd gesloten.

We koesteren met trots onze rijke geschiedenis en omarmen met opwinding de toekomst, terwijl we vastberaden blijven streven naar de hoogste standaarden van vakmanschap en klanttevredenheid.”

"Iedere klant laten genieten van eerlijke en kwalitatieve vleeswaren gemaakt met zorg en vakmanschap, dat is onze missie."

NATUURLIJKE AMBACHT, HEERLIJKE SMAAK

We bereiden fijne vleeswaren op ambachtelijke wijze, met vlees geleverd door Belgische boeren. We streven er altijd naar om de beste kwaliteit te leveren en maken daarom enkel gebruik van verse, natuurlijke ingrediënten.

Onze ervaren slagers en productiemedewerkers verwerken het versneden vlees met de grootste zorg en passie tot heerlijke charcuterie. Onze producten worden via eigen transport geleverd aan lokale slagers, delicatessezaken, marktkramers en zelfstandige supermarkten.

Maatwerk

We gaan graag creatief aan de slag met het creëren van nieuwe recepten. Samen met onze klanten zoeken we voortdurend naar het perfecte evenwicht om smaakvolle creaties te ontwikkelen. 

Heb je een zelfgebrouwen bier, een bijzonder varkensras of een unieke kruidenmengeling waarvan je graag een droge worst zou willen maken? Dan bij je bij ons aan het juiste adres!

Samen zoeken we naar het ideale evenwicht om tot een heerlijk product te komen waar iedere fijnproever gelukkig van wordt. Want er is geen liefde oprechter dan de liefde voor eten.

Voedselveiligheid

Onze producten worden ambachtelijk bereid en gecontroleerd op smaak, textuur en veiligheid. Zo kunnen we garanderen dat elk stukje vleeswaren dat de deur uitgaat voldoet aan onze hoge standaarden. Daarom beschikken we over het kwaliteitslabel FSSC 22000. 

Korte keten economie

​Door te werken met lokale partners en in te spelen op de korte keten economie vermijden we onnodige transporten en tussenpersonen waardoor we niet alleen de kwaliteit van ons vlees waarborgen, maar ook onze ecologische voetafdruk verkleinen en bijdragen aan een duurzame productie van vleeswaren. Daardoor komt het vlees via een kortere weg van het land naar jouw bord. Zo kan je met een gerust hart genieten van een heerlijk stukje vleeswaren, geproduceerd met respect voor natuur en dier.

Wie zijn wij?

Peter zew.JPG

Peter De Wulf

Zaakvoerder

Sales & marketing

Sven DW zw.jpg

Sven De Bels

Administratie, klanten- en leverancierscontact

Rudi DW zw.jpg

Rudi Neirinck

Productieleider, productontwikkeling, aankoop & kwaliteit

Kirsten zw.jpg

Kirsten Grün

Administratie, televerkoop en klantencontact

Geert DW zw.jpg

Geert Engels

Boekhouding,

personeelsbeleid
& IT

Ben DW zw.jpg

Ben Devreese

Administratie, klantencontact

& kwaliteit

bottom of page